MENIU

Votează-l pe Mircea Lucescu cel mai bun antrenor din lume în 2009!

Mircea Lucescu se luptă cu alţi patru antrenori

Performanţele lui Lucescu la cârma Şahtiorului nu au scăpat atenţiei UEFA. Tehnicianul român, care a cucerit alături de echipa sa ultima Cupă UEFA din istorie, a fost nominalizat de site-ul oficial al forului european printre cei mai buni cinci antrenori ai anului.

Lucescu se luptă pentru prestigiosul titlu alături de alţi patru mari antrenori: Josep Guardiola (FC Barcelona), Sir Alex Ferguson (Manchester United), Laurent Blanc (Bordeaux) şi Horst Hrubesch (naţionala de tineret a Germaniei, campioană europeană).

Cel mai bun antrenor al lui 2009 va fi votat de utilizatorii site-ului UEFA până la data de 8 ianuarie 2010. Câştigătorul va fi anunţat în ediţia din 20 ianuarie a revistei Champions. Alături de cel mai bun antrenor, pe site-ul oficial al UEFA mai poate fi votată şi \"Echipa Anului\".

Click aici şi votează-l pe Mircea Lucescu drept cel mai bun antrenor din 2009


Mircea Lucescu (64 de ani) este antrenor la Şahtior din 2004 şi de atunci a câştigat cu gruparea din Doneţk trei titluri de campioană a Ucrainei (2005, 2006, 2008), o Cupă a Ucrainei (2008) şi ultima ediţie a Cupei UEFA (2009).

Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu site UEFA antrenor vot cel mai bun