MENIU

Vlas: O să mor şi nu o să aflu cine a vrut să termine FNI-ul

Foto: evz.ro
Vlas: Am greşit în 1999, când am plecat, trebuia să stau pe baricade
M. Vlas: O asemenea poveste de succes precum FNI deranja multă lume

După ce a fost eliberată, anul trecut în aprilie, Ioana Maria Vlas a fost invitată la Realitatea TV, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu. Vlas a vorbit despre propria ei vinovăţie, dar a reluat şi acuzaţiile la adresa omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu pe care îl consideră principalul vinovat de căderea FNI.

"Îmi pare rău că am să sfârşesc de pe lumea asta şi nu am să aflu cine a vrut să termine FNI-ul, pentru că a vrut. O asemenea poveste de succes precum FNI deranja multă lume", declara, atunci, Maria Vlas.

"Vina este în primul rând a celui care a dorit ca FNI să performeze. Ştiu că sunt la Realitatea TV, ştiu că patronul acestui post este Sorin Ovidiu Vântu. Acest fond a fost găina cu ouă de aur a lui Vântu", spunea Ioana Maria Vlas.

Fostul administrator al FNI a recunoscut că a greşit atunci când a părăsit ţara. "Atunci am greşit, când am plecat în 1999. Trebuia să stau pe baricade până la sfârşit", a mai spus Vlas.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Ioana Maria Vlas şi-a exprimat dorinţa de a se întâlni cu fostul ei patron, Sorin Ovidiu Vântu.

 

Mai multe articole despre:
Tribunalul Bucureşti FNI FNA Ioana Maria Vlas