MENIU

Viorel Moldovan: Am arătat ca o echipă care se respectă

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat vineri după victoria la scor cu Internaţional Curtea de Argeş că echipa sa a dat dovadă de profesionalism şi a arătat că se respectă.

"Chiar dacă am jucat cu o nou-promovată, mi-a fost teamă de acest joc. Jucătorii mei au dat dovadă de profesionalism şi au făcut o primă repriză impecabilă. Aşa trebuie să arate o echipă care se respectă. Sunt mulţumit de modul în care arată echipa. Creşte de la meci la meci, iar lotul este echilibrat şi valoros", a declarat vineri seară antrenorul Viorel Moldovan.

De partea cealaltă, antrenorul Ştefan Stoica a spus că şi-a dorit o remiză în acest meci. "Bine că avem 6 puncte, pentru că astăzi am jucat doar 10 minute. În momentul acesta ne lipseşte şmecheria fotbalistică, mai avem multe de învăţat. Sunt momente în care ne pierdem atunci când jucăm cu echipe mari. Am vrut să scoatem un 0-0, iar dacă am fi menţinut acest rezultat la pauză sigur am fi reuşit un egal. Deocamdată asta ne e valoarea", a declarat după meci Ştefan Stoica.

Directorul executiv al clubului, Daniel Barbu, a contestat dur arbitrajul, considerând că nu se impunea eliminarea portarului Marius Popa.

FC Braşov a învins vineri, în deplasare, formaţia Internaţional Curtea de Argeş, scor 3-0, şi continuă să rămână liderul Ligii I, având un punct mai mult decât campioana Unirea Urziceni.
Mai multe articole despre:
Liga I Viorel Moldovan FC Braşov