MENIU

Viorel Hizo spune că nu a luat niciun moment în calcul varianta demisiei

Foto: NewsIn

Antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a declarat, luni, pentru NewsIn, că nu s-a gândit să renunţe la banca tehnică a grupării giuleştene ca urmare a eşecului din meciul cu Astra, scor 1-3, şi afirmă că toţi cei implicaţi la club sunt responsabili pentru înfrângerea de la Ploieşti.

"Este impardonabil modul în care am pierdut partida de sâmbătă. Toată lumea, jucători, antrenor, este responsabilă pentru acest eşec. Nu avem nicio scuză. Nici nu pot să îmi explic cum am putut să jucăm atât de slab în a doua repriză. Dacă am luat în calcul demisia? Sunt zvonuri, deocamdată nu am hotătât nimic", a afirmat tehnicianul echipei patronate de George Copos.

Hizo s-a referit apoi şi la speculaţiile potrivit cărora unii jucători sunt nemulţumiţi de antrenamentele dure la care sunt supuşi sub comanda sa: "Nu înţeleg ce înseamnă asta. Ei sunt fotbalişti profesionişti şi, la orice oră din zi şi noapte, trebuie să facă ceea ce li se cere. Abia marţi voi vorbi şi cu jucătorii ca să analizăm meciul de la Ploieşti".

Rapid a pierdut, sâmbătă, scor 1-3, pe terenul nou promovatei Astra, într-o paridă contând pentru etapa a 5-a din Liga I, şi a ajuns la al treilea rezultat negativ din acest debut de sezon. 

Ulterior, antrenorul formaţiei giuleştene a refuzat să se prezinte la conferinţa de presă de după meci, iar o parte a presei sportive a notat că Viorel Hizo se gândeşte să-şi dea demisia, întrucât "se simte trădat de unii jucători".
Mai multe articole despre:
Liga I Rapid demisie Viorel Hizo