MENIU

VIDEO / Suporteri mascaţi îl iau la bătaie pe un arbitru

Foto: http://www.101greatgoals.com

Huliganii echipelor de fotbal din Liga I şi nu numai sunt copii inocenţi pe lângă "omologii" lor din America Latină. Ultimii la rampă au ieşit suporterii unei echipe din Guatemala, care l-au bătut bine pe arbitru, din cauza unui penalty acordat de acesta.

Suporterii români şi-au dat în petec în ultima vreme, însă nici alte ţări nu se pot lăuda că au rezolvat complet problema huliganismului. Ba, mai mult, am asistat la un serios reviriment chiar în Anglia, patria acestui fenoment în anii 80 şi mai devreme.

Meciul dintre Millwall şi West Ham din Cupa Angliei a fost întrerupt de mai multe ori pentru că fanii celor două echipe încercau să-şi facă "dreptate". Ce să mai vorbim de fanii din alte ţări din afara Bătrânului Continent, considerate mult în urmă din punct de vedere al civilizaţiei.

Cel mai recent exemplu vine dintr-o ţară a Americii Latine, Guatemala, unde suporterii au depăşit orice limită. Nemulţumiţi de un penalty dictat de arbitru, mai mulţi suporteri mascaţi au pătruns pe teren, au întrerupt partida şi l-au luat la bătaie pe arbitru cu ce le-a căzut pe mână.

Scena incredibilă s-a petrecut în timpul partidei dintre Universidad San Carlos şi Heredia, meci contând pentru liga locală de fotbal.

Mai multe articole despre:
Guatemala arbitru suporteri bătaie West Ham