MENIU

VIDEO / Liga Campionilor: Inter a învins-o pe Dinamo Kiev, cu două goluri în ultimele patru minute!

Foto: www.fcinter.it

Inter a tremutat serios la Kiev, în meciul cu Dinamo, şi nu doar din cauza temperaturii. Pe ultimul loc în grupa F a Ligii Campionilor, înaintea partidei, gruparea lui Mourinho s-a văzut şi condusă pe tabelă după reuşita lui Şevcenko, dar a revenit incredibil în finalul partidei, când a marcat de două ori şi a întors soarta meciului.

Gazdele au deschis scorul în urma reuşitei lui Andrei Şevcenko (21), în timp ce pentru gruparea milaneză, la care Chivu a evoluat titular şi a fost înlocuit la pauză, au punctat Diego Milito (86) şi Wesley Sneijder (89).

În urma acestui rezultat, dar şi al egalului alb dintre Rubin Kazan şi FC Barcelona, din cel de-al doilea meci al grupei, Inter a trecut pe primul loc în grupa F.


La finalul jocului, Jose Mourinho, a afirmat că echipa sa a făcut un pas important spre calificarea în optimi şi şi-a felicitat elevii pentru atitudinea de care au dat dovată pe întreaga durată a întâlnirii. "Am realizat o performanţă fantastică, obţinută cu sufletul, cu emoţie, unitate şi sacrificiu. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, care au demonstrat mult caracter. Am făcut un calcul rapid şi cred că mai avem nevoie de trei puncte pentru a merge în optimi. Am făcut un pas important spre calificare, dar, dacă vom pierde sau vom face un egal, situaţia se va complica. Sunt optimist, întrucât ultimul meci (n.r. cu Rubin Kazan) îl vom disputa în faţa propriilor suporteri", a spus tehnicianul portughez al campioanei Italiei.

Următoarea etapă, programată la data de 24 octombrie, programează meciurile: FC Barcelona-Inter şi Rubin Kazan-Dinamo Kiev.

Clasament: 1. Inter Milano 6p, 2. Rubin Kazan 5p, 3. FC Barcelona 5p, 4. Dinamo Kiev 4p.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Dinamo Kiev Inter gol