MENIU

VIDEO / "Împăratul" Adriano a debutat cu gol la Flamengo

Foto: http://www.dirtytackle.ne

Debut fericit al lui Adriano la echipa sa de suflet, Flamengo. "Împăratul" a marcat în meciul cu Atletico Paranaense, câştigat de echipa sa cu 2-1.

Fostul atacant al lui Inter a punctat la un minut după pauză, când a dus scorul la 2-0, cu o lovitură de cap din 8 metri. La debutul lui Adriano pe Maracana au asistat 72.000 de spectatori. Deşi cu câteva kilograme în plus peste limita normală, Adriano a evoluat titular în meciul cu Atletico şi a rămas pe teren pe tot parcursul meciului.

Internaţionalul brazilian Adriano Leite Ribeiro a semnat la începutul lunii mai un contract cu Flamengo, formaţie la care a debutat în fotbalul profesionist. Adriano a anunţat în luna martie că renunţă temporar la cariera sportivă, pe motiv că nu mai are bucuria de a juca fotbal. Ulterior, acesta a rămas în ţara natală, iar conducerea lui Inter a decis să-i rezilieze contractul.

Încă de la acea vreme, publicaţiile sportive scriau despre posibilitatea ca fostul golgheter al Parmei să revină la formaţia de la care s-a lansat în fotbalul profesionist.

Mai multe articole despre:
Adriano Inter Milano Flamengo