MENIU

VIDEO / Bayer Leverkusen - Werder Bremen, finala Cupei Germaniei

Foto: http://www.bayer04.de/

Bayer Leverkusen s-a calificat, marţi seară, în finala Cupei Germaniei, după ce a învins cu 4-1, în prelungiri, divizionara secundă TSV Mainz 05. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 1-1, după ce Charisteas a marcat în minutul 82 pentru Bayer, iar Bance a egalat, şase minute mai târziu. În cealaltă semifinală, Werder a învins la penalty-uri pe Hamburg, după ce la încheierea timpului regulamentar scorul era egal, 1-1.

Leverkusen, care în Bundesliga se află pe locul 9, a obţinut calificarea în finală în prelungirile partidei, când a marcat de trei ori, prin Vidal (min.92), Rolfes (min. 104) şi Kadlec (min. 117).


http://in.sevenload.com/pl/5iXPMXw/500x408/swf

În finală, Leverkusen va întâlni pe Werder, care a învins la penalty-uri pe Hamburg, după ce la încheierea timpului regulamentar scorul era egal, 1-1. P. Mertesacker a deschis scorul pentru Werder, în minutul 11, iar Olic a egalat în minutul 67 pentru Hamburg, echipă care a evoluat apoi în prelungiri în inferioritate, după ce Jarolim a fost eliminat în minutul 90.

La penalty-uri s-au impus cei de la Werder, care vor juca finala Cupei Germaniei cu Leverkusen, pe 23 mai.

Mai multe articole despre:
Cupa Germaniei Bayer Leverkusen