MENIU

Videanu despre Geoană: Sunt anumiţi oameni care se cred bărbaţi de stat, dar al căror caracter este jalnic! Îl voi da în judecată

Foto: NewsIn

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a reacţionat dur după acuzele aduse de Mircea Geoană şi Radu Mazăre în cadrul şedinţei Comitetului executiv PSD de la Turnu Măgurele. Liderii PSD au spus că, atunci "când vorbeşte Videanu, în spate e un business, când respiră vrea să facă bani". Videanu a anunţat că îl va da în judecată pe Geoană dacă nu-şi probează afirmaţiile.

"Sunt anumiţi oameni care se cred bărbaţi de stat, dar al căror caracter, din păcate, este jalnic", a declarat Videanu.

Adriean Videanu a făcut şi câteva precizări legate de declaraţiile lui Radu Mazăre conform cărora "când vorbeşte Videanu, în spate e un business. Când respiră vrea să facă bani". "Toate business-urile mele sunt publice, au fost dintotdeauna. Nu am ascuns niciodată nimic", a mai spus Videanu.

Totodată, prim-vicepreşedintele PD-L a anunţat, în emisiunea Da sau Nu, că îl va da în judecată pentru calomnie pe preşedintele PSD, dacă acesta nu îşi va proba afirmaţiile. 

"Eu am să-i cer domnului Geoană, în mod onest, în Coaliţie, dar şi public, îi dau un termen să probeze afirmaţiile, dacă nu îl dau în judecată. Spre deosebire de domnia sa, care are multe justificări de dat în faţa autorităţilor, eu întotdeauna tot ceea ce am făcut a fost public", a comentat Videanu.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a atacat dur mai mulţi miniştri ai Cabinetului Emil Boc, în cadrul reuniunii de vineri de la Turnu Măgurele. "Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai să-i atacăm", a spus, atunci, Geoană. 

Mai multe articole despre:
PSD Traian Băsescu Adriean Videanu Radu Mazăre PD-L