MENIU

Videanu: Dacă Geoană pierde alegerile, nu cred că va mai fi preşedintele PSD

Foto: NewsIn

Prim-vicepreşedintele PD-L susţine că actuala majoritate formată de PNL-PSD şi UDMR ar putea suferi schimbări serioase după alegerile prezidenţiale din 6 decembrie.

"Actuala majoritate ad-hoc se va scrie cu totul şi cu totul altfel după ce vom ştii cine este câştigătorul alegerile prezidenţiale", a declarat liderul PD-L Adriean Videanu, comentând în emisiunea "3X3", şansele ca un nou guvern să fie impus după data de 6 decembrie.

Videanu a amintit de faptul că deşi UDMR a anunţat că nu susţine varianta Croitoru, maghiarii nu au precizat ce vor face după prezidenţiale, în funcţie de cine le câştigă. "Părerea mea e că şi celelalte partide se vor repoziţiona", a adăugat Videanu, un element cheie constituindu-l ce se va întâmpla cu liderii acestora, dacă vor fi înfrânţi la scrutin. "Dacă Mircea Geoană pierde, în opinia mea nu va mai fi preşedintele PSD. Acelaşi lucru se poate întâmpla în PNL", a subliniat ministrul interimar al Economiei. Nu va fi şi cazul PD-L, acolo unde Emil Boc va fi reconfirmat în funcţie, a spus Videanu.