MENIU

Victorie pentru Rapid la primul meci sub comanda lui Viorel Hizo

Foto: NewsIn

Rapid a câştigat cu scorul de 3-0 meciul cu CS Otopeni, disputat miercuri, în etapa a 29-a a Ligii I. Joao Paulo Andrade a fost omul cheie al giuleştenilor în primul meci după instalarea lui Viorel Hizo la conducerea tehnică, el reuşind un gol şi contribuind la cel de-al doilea.

Rapid a apărut schimbată atât în joc, cât şi la nivelul aşezării în teren şi şi-a dominat clar adversarul pe toată durata partidei. Prima repriză a curs destul de anost, doar cu două minute înainte de pauză apărând o bună ocazie de gol, când Ricardo Fernandes a respins de pe linia porţii o lovitură de cap a lui Laurenţiu Ivan.

După pauză, giuleştenii au arătat o cu totul altă faţă. După ce în minutul 50 Otopeniul a ratat o mare ocazie de gol, Costin Lazăr respingând un balon trimis de Liviu Ganea spre poarta goală, Rapid a reuşit să deschidă scorul prin Joao Paulo Andrade care a înscris cu un şut de la 30 de metri, lângă bară.

După numai 6 minute, acelaşi Joao Paulo Andrade a executat o lovitură liberă tot din afara careului, mingea a lovit zidul şi a ricoşat la Răduţă, care a marcat din voleu pentru 2-0.

În ciuda avantajului de două goluri, rapidiştii nu au făcut pasul înapoi şi au continuat să pună presiune pe adversar, iar cu 15 minute înainte de final au trecut pe lângă 3-0, la o fază la care întâi portarul Cristi Munteanu şi apoi fundaşul Diogo Pereira şi-au salvat echipa în faţa lui Djalovic şi Grigorie.

În ultimele minute ale întâlnirii CS Otopeni a jucat în inferioritate numerică, după ce Victoraş Iacob a fost eliminat direct (87) pentru o intrare dură, cu talpa, asupra portarului Marinescu, care tocmai îl driblase şi se pregătea să degajeze.

În minutul 90+1 Rapidul a mai puctat o dată, prin Grigorie, care a înscris de la 14 metri, din alergare, după ce un balon a ricoşat la el fericit la un şut al lui Răduţă, şi a stabilit scorul final al întâlnirii, 3-0.

Caseta tehnică:

RAPID - CS OTOPENI 3-0 (Andrade 51, Răduţă 57, Grigorie 90+1)

Rapid: Marinescu - Ivelja, Fernandes, M. Constantin, Perjă - Lazăr, Andrade (Herea 58) -  Grigorie, Spadacio, Cl. Mejolaro (Răduţă 46) - Djalovic (J. Pinto 79). Antrenor: Viorel Hizo.

CS Otopeni: C. Munteanu - Ivan, Diogo, Rada, Vitinha - Lazic, Pârvu, Nasser (Mărgărit 83), Cr. Constantin - L. Ganea (Yontcha 51), V. Negru (Iacob 67). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Perjă 60 / V. Negru 28

Cartonaş roşu: V. Iacob 87

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Zoltan Szekely, Cristian Nica

Stadion: Giuleşti-Valentin Stănescu; Spectatori: 3.000.

Vezi aici cum s-a desfăşurat meciul Rapid - CS Otopeni, scor 3-0.

Mai multe articole despre:
Liga I Rapid CS Otopeni Etapa a 29-a