MENIU

Victorie categorică pentru Unirea Urziceni în meciul cu Gloria Buzău

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni, locul 2 în Liga I, s-a impus lejer în faţa "lanternei roşii" Gloria Buzău. Ialomiţenii au câştigat cu scorul de 5-1 meciul din etapa a 23-a, în care cinci dintre goluri au fost marcate încă dinaintea pauzei.

Meciul de la Buzău a început furibund, cu un gol înscris încă din minutul 5 de Marius Bilaşco. Gazdele au fost ca şi inexistente pe teren, iar jocul a curs într-o singură direcţie, spre poarta nefericitului Mihai Mincă. Acesta a mai încasat trei goluri înaintea pauzei.

Oaspeţii au marcat pentru 2-0 prin Răzvan Pădureţu (min. 24), care a transformat un penalty dictat după un henţ intenţionat comis de Mera, care a şi primit cartonaşul roşu.

Un minut mai târziu, avantajul Unirii Urziceni s-a mărit din nou, Raul Rusescu înscriind cu un şut din afara careului, pentru ca în minutul 35 scorul să devină 4-0 pentru trupa lui Dan Petrescu, după ce Bilaşco a reuşit dubla, cu un lob superb, din afara careului, care a trimis mingea chiar în vinclu.

Primul semn de viaţă dat de inofensivele gazde ale partidei de marţi a venit în minutul 42, când David Sanchez a marcat, dintr-o lovitură liberă executată din apropierea liniei de margine. Mingea s-a dus direct în vinclul porţii apărate de Arlauskis, surprins avansat deoarece se pregătea să iasă pe centrare.

Repriza secundă nu a avut prea multe evenimente notabile, în afară de un şut al lui Pădureţu, reţinut în doi timpi de Mincă (min. 50), şi de un gol turcesc al lui Iulian Apostol (min. 65).

Când scorul părea că nu va mai suferi modificări, în minutul 90+1 un al doilea jucător de la Gloria, Sandu, a văzut cartonaşul roşu, pentru un fault. Lovitura liberă rezultată a fost executată de Pădureţu, care l-a găsit foarte bine în careu pe Iulian Apostol, cu o centrare la bara a doua, iar mijlocaşul oaspeţilor a înscris cu capul, sub transversală.

Victoria categorică obţinută la Buzău menţine Unirea Urziceni pe locul doi în clasament, cu 45 de puncte, în timp ce Gloria rămâne pe ultimul loc în Liga I, cu doar 6 puncte în 23 de etape.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Gloria Buzău - Unirea Urziceni, scor 1-5.

Mai multe articole despre:
Liga I Unirea Urziceni Gloria Buzău Etapa a 23-a