MENIU

Victor Ponta: Băsescu doreşte să ne strice tot programul electoral, dezbaterea va avea loc joi

<descriere>

Victor Ponta, purtătorul de cuvânt al candidatului social-democrat, a declarat că nu a discutat personal cu Sever Voinescu, şeful staff-ului lui Traian Băsescu, şi a susţinut că dezbaterea dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursă se va desfăşura joi, nu luni, după cum a anunţat Voinescu.

Victor Ponta susţine că invitaţia de luni, la ora 19.00, la o dezbatere publică între Mircea Geoană şi Traian Băsescu, este o \"strategie imorală\" din partea PD-L pentru a boicota campania social-demorcatului în ţară. Victor Ponta a susţinut că luni nu va avea loc nicio dezbatere.

\"Domnul Băsescu în fiecare zi se apucă de invitaţii. Joi va fi dezbaterea, vom discuta despre absolut toate temele care ţin de preşedinte. Dacă domnul Voinescu doreşte să ne strice tot programul electoral, e o tactică destul de neplăcută şi de imorală. Noi ne facem campania în ţară şi joi vom fi la dezbatere, aşa cum stabilim acum alături de colegii de la PD-L. În timp ce noi suntem aici la IPP şi dezbatem problemea, cei de la  PD-L sunt împărţiri în două tabere: Unii sunt pe la televizor, alţii sunt aici la IPP\", a afirmat Victor Ponta.

Purtătorul de cuvânt al candidatului susţinut de PD-L, Sever Voinescu,  a anunţat că Traian Băsescu i-a lansat o invitaţie lui Mircea Geoană o dezbatere, pentru luni, de la ora 19.00.

Traian Băsescu i-a adresat şi sâmbătă o provocare lui Geoană să vină duminică la Palatul Parlamentului pentru o înfruntare. Candidatul PSD a declinat oferta şi a transmis prin intermediul purtătorului său de cuvânt că între cei doi candidaţi va mai exista probabil un singură dezbatere, agreată de ambele staff-uri.