MENIU

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda: PSD trebuie dat afară de la guvernare!

Foto: Realitatea.net
Cezar Preda crede că PSD nu intenţionează să iasă singur de la guvernare.

În opinia liderului democrat-liberal, PSD nu este un partid care este tentat doar de putere şi de bani.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda este de părere că PSD ar trebui dat afară de la guvernare şi nu mai trebuie aşteptată o eventuală decizie a acestuia de a pleca din coaliţie, pentru că, până acum, “dacă vroia să iasă, o făcea”, transmite NewsIn.

În opinia liderului democrat-liberal, PSD nu este un partid de opoziţie veritabil, ci unul care este tentat doar de putere şi de bani.

“PSD-ul nu iese de la guvernare, că dacă vroia să iasă şi îşi calcula să aibă vreo şansă pentru candidatura la prezidenţiale a domnului Geoană, o făcea. E clar că pentru ei puterea banului şi modul acesta de acţiona cum au făcut cu liberalii îi tentează mai mult decât să fie un partid de opoziţie veritabil, care să acţioneze ca atare. Ei sunt tentaţi de putere, de bani, de o complicitate, în ceea ce priveşte decizia Guvernului, în colaborare cu Partidul Naţional Liberal. Eu cred că nu ar trebui să iasă ei de la guvernare şi eu cred că ar trebui daţi afară de la guvernare”, a declarat Cezar Preda, într-o conferinţă de presă organizată, duminică, la Buzău.
Mai multe articole despre:
PNL guvernare PSD coaliţie Cezar Preda PDL