MENIU

Vezi ce gol s-a înscris într-o ligă inferioară din Olanda! A marcat după o fază lipsită total de fair-play

Foto: YouTube
Reuşita s-a petrecut în partida KFCE Zoersel - GR Katelijne

"Scopul scuză mijloacele", spune un vechi dicton, iar un jucător de la GR Katelijne, o grupare dintr-o ligă inferioară olandeză, a dovedit-o cu vârf şi îndesat. Jucătorul, al cărui nume a rămas necunoscut, a marcat un gol în urma unei faze lipsite complet de fair-play, însă care şi-a ajutat echipa să câştige un meci decisiv pentru promovarea într-o ligă superioară.

Partida KFCE Zoersel - GR Katelijne, disputată într-o ligă inferioară din Olanda, şi al cărei câştigător urma să joace o finală de play-off pentru promovarea într-o ligă superioară, a fost decisă de o reuşită individuală lipsită total de fair-play.

Portarul celor de la Zoersel şi-a accidentat involuntar un fundaş, la o fază de joc, apoi a aruncat intenţionat balonul în aut, astfel încât coechipierul său să primească îngrijiri medicale. Doar că adversarii au executat rapid autul, iar un jucător de la Katelijne a profitat de letargia şi nedumerirea celor de la  Zoersel şi a înscris.

Reuşita care a încălcat orice normă de fair-play de pe stadioanele de fotbal s-a petrecut la scorul de 0-0 şi a fost validată de central.

Din cauza nemulţumirilor fanilor gazdă, care au vrut la final să-şi facă singuri dreptate, la stadion au sosit mai multe dube de poliţie, pentru a asigura ordinea.

Mai multe articole despre:
Olanda suporteri gol fair-play