MENIU

Vedetele lui Manchester City se bat pe casa lui Cristiano Ronaldo

Foto: photobucket.com

Portughezul îşi vinde cu profit de peste două milioane de euro vila cumpărată anul trecut. Cea mai mare ofertă de cumpărare i-a făcut-o fostul fundaş central al lui Arsenal, ivorianul Kolo Toure, acum la City.

O dată plecat de la Manchester, către Madrid, Cristiano Ronaldo şi-a scos la vânzare vila pe care şi-a cumpărat-o anul trecut, în Cheshire, pentru patru milioane de euro.

Preţul de vânzare pus de atacantul portughez este în jur de şase milioane euro, iar cum la acest nivelul al fotbalului criza financiară nu se resimte, mai mulţi jucători şi-au anunţat intenţia de a achiziţiona palatul cu şapte dormitoare în care s-a desfătat lusitanul. Potrivit ziarului The Sun, cele mai multe oferte au venit din partea unor fotbalişti achiziţionaţi recent de Manchester City şi cărora clubul le-a oferit salarii uriaşe. Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor şi Garreth Barry i-au pus lui Ronaldo cecurile pe masă, la fel ca şi noul sosit la United, mijlocaşul stânga Antonio Valencia.

Fost fundaş central al lui Arsenal, ivorianul Kolo Toure s-a folosit şi el de petrodolarii şeicilor proprietari ai lui City pentru a rupe un cec de 6,5 milioane de euro, în schimbul cărora să se bucure de casa cu piscină acoperită, jacuzzi, sală de sport şi sală de cinema. Kolo Toure a făcut până acum cea mai mare ofertă însă portughezul nu s-a decis cui să vândă.