MENIU

V. Hrebenciuc îl apără pe Geoană: Bun simţ ar putea să aibă şi domnul Băsescu

Foto: RTV
V. Hrebenciuc: Bun simţ ar putea să aibă şi domnul Băsescu

Hrebenciuc sare în apărarea lui Geoană. "Bun simţ ar putea să aibă şi domnul Băsescu!", l-a sfătuit Viorel Hrebenciuc pe Traian Băsescu, într-o ediţie specială la Realitatea TV.

"Dacă e vorba de bun simţ ar putea să aibă şi domnul Băsescu pentru că ţin minte că atunci când a fost aprobat guvernul PSD- PDL la Cotroceni domnia sa a afirmat că şi-a realizat marele vis. Ce pot să-i garantez domnului Băsescu este că domnul Geoană nu a rezistat în fruntea PSD pentru că domnia sa a acceptat ca preşedintele PSD să fie la guvernare", a declarat Viorel Hrebenciuc.

Replica a venit ca răspuns la afirmaţia preşedintelui Băsescu potrivit căruia Mircea Geoană ar trebui să aibă bun simţ, pentru că nu mai era liderul PSD dacă rămânea în opoziţie. 

"Mircea Geoană o să rămână virgin dacă îşi pune centura de castiate. Dacă tot nu îl poţi găsi la telefon că e ocupat cu tineretul şi cu Vanghele, nu o să îl caut să îi raportez...că deocamdată sunt cel care l-a ajutat să supravieţuiască. Dacă rămânea în opoziţie nu mai era preşedinte PSD. Nu îmi e dator, dar bun simţ putea să aibă", a spus preşedintele Traian Băsescu.

Citeşte mai mult