MENIU

Usain Bolt recunoaşte că în copilărie a fumat marijuana

Foto: NewsIn

Triplul campion olimpic de la Beijing, jamaicanul Usain Bolt, a declarat că în copilărie a învăţat cum să îşi facă o ţigară de marijuana, din care a şi fumat, acesta fiind un lucru obişnuit în ţara sa, informează cotidianul "Bild".

"În Jamaica când eşti copil înveţi cum să îţi faci o ţigară de marijuana. Toată lumea încearcă marijuana, şi eu am încercat, dar eram foarte tânăr atunci. Nimeni din familia mea nu fumează", a explicat Bolt, care a mai spus că este sigur de ceea ce spune şi că nu îi este teamă de niciun control antidoping. Bolt a vorbit şi despre ceea ce şi-a propus pentru viitor: "Vreau să devin o legendă, să duc atletismul la o nouă dimensiune".

Jamaicanul Usain Bolt a egalat la Beijing performanţa americanului Carl Lewis de la Olimpiada din 1984, reuşind să se impună atât în proba de 100 metri, cât şi în cea de 200 de metri. În proba de 4x100 metri, echipa Jamaicăi, din care Bolt a făcut parte alături de Nesta Carter, Michael Frater şi Asafa Powell, a stabilit un nou record mondial.
Mai multe articole despre:
marijuana Usain Bolt Jamaica