MENIU

Urziceniul necesită reparaţii capitale după meciul cu Stuttgart

Foto: NewsIn

Raul Rusescu a fost operat la menisc şi va absenta o lună, portarul Arlauskis este indisponibil pentru următoarele două săptămâni, iar Tibi Bălan nu a putut face deplasarea la Mediaş, el resimţindu-se încă după jocul cu nemţii, când a fost înlocuit în minutul 43.

Atacantul Unirii Urziceni, Raul Rusescu, a fost operat vineri la meniscul genunchiului stâng, intervenţie chirurgicală în urma căreia jucătorul va absenta de pe gazon aproximativ o lună.

Fotbalistul, care în meciul de marţi seara, cu VfB Stuttgart, l-a înlocuit în repriza secundă pe Marius Bilaşco, s-a accidentat la primul antrenament pe care Dan Petrescu l-a condus după disputarea partidei a doua din grupele Champions League. Atacantul a fost operat la Spitalul Militar Bucureşti şi va efectua recuperarea în Italia, la Roma.

De asemenea, goalkeeperul ialomiţenilor, Giedrius Arlauskis, va fi indisponibil minimum două săptămâni din cauza accidentării pe care a suferit-o la finalul meciului cu VfB Stuttgart.

Totodată, Tiberiu Bălan nu a făcut deplasarea la Mediaş, pentru meciul cu Gaz Metan, mijlocaşul fiind în continuare accidentat la coapsa stângă, fapt care s-a întâmplat tot la partida cu Stuttgart, în minutul 43, atunci când jucătorul a şi fost schimbat.