MENIU

Universitatea "Spiru Haret" nu a sistat încă înscrierile la ID pentru Facultatea de Jurnalism - Filmare cu camera ascunsă!

Foto: calificativ.ro
La unele facultăţi se fac înscrieri deşi nu sunt acreditate

Situaţie in continuare confuză la Universitatea "Spiru Haret". La unele facultăţi se fac înscrieri, deşi nu sunt acreditate, la altele nu se primesc dosare, deşi există toate avizele. O echipă Realitatea TV a surprins situaţia cu camera ascunsă.

Facultatea de Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale are unele specializări acreditate. Deocamdată însă nu se primeşte niciun dosar.

În clădirea facultăţii de Jurnalism, Comunicare şi Relaţii publice - surpriză! Se fac înscrieri.

Pe fondul scandalului iscat în jurul universităţii, unii studenţi au început să plece din Universitate. Gabriela Popa ar fi trebuit să treacă în anul trei, dar şi-a retras dosarul.

"Nu merită să faci nişte cursuri, să dai nişte bani şi să te trezeşti că în momentul în care ai terminat trei ani şi să dai licenţa nu mai are rost să o dai sau ai terminat facultatea, ai licenţă, ai o diplomă şi nu ţi-o recunoaşte nimeni", a spus Gabriela.

Lista cu toate facultăţile acreditate sau autorizate, ori formele de învăţământ aprobate prin lege se găseşte pe site-ul ministerului Educaţiei.