MENIU

Univ. Craiova - Nicolae Ungureanu va fi noul director tehnic al clubului, în locul lui Ilie Balaci

Foto: NewsIn

Fostul internaţional Nicolae Ungureanu a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că a ajuns la un acord cu patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, pentru a prelua funcţia de director tehnic al formaţiei din Bănie, ocupată până acum de Ilie Balaci.

"În această seară vom discuta termenii preluării funcţiei, dar m-am înţeles deja cu dânsul. Am renunţat la funcţia pe care o aveam la Internaţional Curtea de Argeş pentru că totuşi Universitatea e Universitatea. Voi fi acasă, la echipa la care m-am consacrat, niciodată nu pot spune nu acestui club", a spus Ungureanu.

Ungureanu (52 de ani) a fost până acum antrenorul secund al lui Ştefan Stoica la nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş. Fost jucător la Universitatea Craiova între 1977 şi 1987, acesta a antrenat Universitatea Craiova în sezonul 2000-2001 timp de zece etape.

Conform unor surse apropiate grupării din Bănie, Nicolae Ungureanu a fost adus la club tocmai pentru că actualul tehnician Daniel Mogoşanu nu deţine licenţa PRO şi regulamentul nu îi permite să figureze ca principal pe foaia de joc, unde ar urma să figureze primul.

Conducerea grupării alb-albastre a anunţat pe 23 iunie că s-a stabilit noua organigramă a clubului, iar Ilie Balaci a fost numit director tehnic după ce până acum ocupase funcţia de manager general.
Mai multe articole despre:
Universitatea Craiova Ilie Balaci