MENIU

Unirea Urziceni se ţine tare

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni e pe primul loc cel puţin până sâmbătă, după meciul cu Gloria Bistriţa, încheiat cu scorul de 3-0, prin golurile înscrise de Galamaz (25), Dacian Vraga (77), Rusescu (84).

Meciul se anunţa important atât pentru Unirea Urziceni care se luptă să prindă Europa League, dar şi pentru Gloria Bistriţa care mai avea speranţe să evite retrogradarea. Unirea Urziceni nu are voie să facă paşi greşiţi dacă vrea titlul.

Unirea a început în forţă jocul şi presează la poarta adversă. Gloria echilibrează încet, încet partida şi jocul se intesifică la mijlocul terenului.

Prima ocazie a meciului este a Urziceniului, Dănălache (10) trimite o lovitură de cap periculoasă de la 11 metri, dar balonul trece peste poartă.

Ploaia torenţiala le creează probleme de echilibru jucătorilor. Gloria începe să echilibreze jocul, iar meciul se duce mai mult la mijlocul terenului.

Unirea Urziceni deschide scorul prin Galamaz (25), după o centrare de pe partea dreaptă a lui Brandan. Replica Gloriei s-a lăsat aşteptată. Din nou pericol la poarta bistriţenilor. În minutul 32 Rusescu reia cu capul, din câţiva metri, puţin pe lângă bara porţii adverse.

Bistriţa nu a reuşit să pună probleme la poarta Urziceniului în prima parte a meciului. Prima repriză a fost dominată în totalitate de Unirea Urziceni.

Şi în repriza secundă Unirea pune în pericol poarta adversă. Fernandes (52) reia cu capul în braţele lui Albuţ, după un corner executat de pe partea stângă. 

Unirea Urziceni domină şi repriza secundă. Gloria reuşeşte abia în minutul 69 să se apropie de poarta gazdelor. Ioan Hora trimite aproape de poartă din 16 metri.

Dacian Varga (77) dublează avantajul Unirii

Gloria presează la finalul meciului, dar Unirea nu vrea să cedeze, ţine mult la golaveraj. Sfârşitul meciului aduce victoria clară a Unirii Urziceni, situată pe primul loc, la o diferenţă de un punct faţă de Dinamo şi al treilea eşec consecutiv al Glorie Bistriţa, ameninţată de retrogradare.

Caseta tehnică:

UNIREA URZICENI - GLORIA BISTRIŢA 3-0 (Galamaz 25, D. Varga 77, Rusescu 85)

Unirea: C. Grigore - E. Nicu, Galamaz, B. Fernandes, Brandan - D. Varga (I. Apostol 85), Ricardo, Pădureţu, S. Frunză - Rusescu (T. Bălan 87), Dănălache (Bilaşco 79). Antrenor: Dan Petrescu.

Gloria: Albuţ - C. Petre, Azevedo, Frăsinescu, A. Mureşan, Velcovici - Coroian - Nalaţi, Sânmărtean (Băjenaru 73), Diogo (Hora 65) - Zaharia (Achim 80). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Hora 83

Arbitri: Lucian Dan - Iulian Radu, Vladimir Urzică.

Stadion: Tineretului; Spectatori: 3.000 

Vezi cele mai importante faze ale partidei Unirea Urziceni - Gloria Bistriţa 3-0