MENIU

Unirea Urziceni a ratat şansa de a egala pe Dinamo în clasament după 1-1 cu CFR

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a 30-a. Mara a deschis scorul pentru CFR în minutul 5, autogolul lui Galiassi restabilind egalitatea în minutul 14.

Meciul a fost tare înca din start. După o ocazie a lui Varga în minutul 3, un contraatac excelent al clujenilor a adus deschiderea de scor încă din minutul 5. Pereira a centrat de pe partea stângă şi fostul jucător al Unirii, Bogdan Mara, a înscris în poarta lui Arlauskis cu o lovitură de cap surprinzătoare. Mijlocaşul clujenilor  nu s-a bucurat însă după marcarea golului în poarta fostei sale echipe.

Egalarea a venit aproape imediat. La o lovitură liberă  executată de Pădureţu de pe stânga, mingea a fost deviată de Brandan în faţa porţii până la Galiassi din care a intrat în poartă, Nuno Claro fiind păcălit de intervenţia fundaşului.

Caseta tehnică:

UNIREA URZICENI-CFR CLUJ 1-1 (Galiassi 13-autogol / Mara 5)

Unirea Urziceni: Arlauskis - Epaminonda, Galamaz, Mehmedovic, Brandan - Varga (S. Frunză 84), Ricardo, Pădureţu, I. Apostol - Bilaşco (Dănălache 90), Rusescu (T. Bălan 62). Antrenor: Dan Petrescu.

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Galiassi, Alcantara, Panin - Dani - Mara, Peralta (G. Mureşan 79), Culio, Pereira - Ruiz (Y. Kone 60). Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Bălan 78 / Culio 81, Dani 90+4

Arbitri: Huseyin Gocek - Serkan Ok, Tarik Ongun (toţi din Turcia)

Stadion: Tineretului; Spectatori: 5.000

Vezi cum s-a desfăşurat pertida Unirea Urziceni - CFR Cluj, scor 1-1

Gest de fair-play al lui Mara: mijlocaşul CFR-ului nu s-a bucurat după golul marcat Unirii

Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj Unirea Urziceni Etapa a 30-a