MENIU

Unirea şi-a prezentat achiziţiile! Sorin Paraschiv: "Vreau să facem în Ligă mai multe puncte decât Steaua!"

Foto: NewsIn

Noul jucător al Unirii Urziceni, Sorin Paraschiv, a declarat, sâmbătă, că a venit la gruparea ialomiţeană pentru a face performanţă şi speră ca în Liga Campionilor să realizeze mai mult decât a făcut cu Steaua, fosta sa echipă.

"Faptul că am venit la Urziceni reprezintă pentru mine este o nouă experienţă. Am venit aici pentru a reintra în circuit. Am jucat în Liga Campionilor şi ştiu cum va fi: vom ieşi epuizaţi după acele meciuri. Vreau să depăşim Steaua, care a făcut 5 puncte în grupe. Se va simţi oboseala, dar suntem un lot numeros şi trebuie să fim proaspeţi la fiecare meci. Trebuie să dăm totul, pentru că, dacă nu, vom fi învinşi drastic", a spus Paraschiv la prezentarea oficială.

Mijlocaşul a adăugat că ialomiţenii sunt printre cei mai serioşi jucători pe care i-a întâlnit vreodată şi "nu degeaba au câştigat titlul de campioni". Paraschiv speră să îşi treacă în palmares primul trofeu cu echipa pregătită de Dan Petrescu, chiar la meciul de duminică, din Supercupa României. "Nu contează că vor fi puţini spectatori la meci. Noi trebuie să intrăm pe teren şi să câştigăm trofeul, doar asta ne interesează", a afirmat jucătorul, care pentru noul sezon le vede favorite la titlu pe formaţiile din Bucureşti.

Vasile Maftei s-a declarat şi el bucuros că a semnat cu Unirea Urziceni, chiar dacă susţine că i-a fost greu să plece de la Rapid după aproape 8 sezoane: "Sper să-mi fac datoria la Unirea, aşa cum am făcut-o şi la Rapid. Am venit cu sufletul aici, deşi mi-a fost greu. Dacă voi repeta jocurile bune de la Rapid, mă gândesc să revin şi la echipa naţională".

Fundaşul a fost completat de mijlocaşul Lucian Marinescu, care a precizat: "Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi sper să nu îi dezamăgesc. Este o responsabilitate pentru mine şi sper să nu dau cu piciorul şansei oferite. Dacă îmi era frică de concurenţă, nu mai veneam la Unirea".

Pentru noul sezon, Sorin Paraschiv a primit tricoul cu numărul 8, Lucian Marinescu va avea 20, în timp ce Vasile Maftei va evolua cu acelaşi număr pe care îl avea şi la Rapid, 24.