MENIU

Unele agenţii de turism au pregătit deja oferte pentru vacanţa de iarnă

Foto: Realitatea TV

Nici nu s-a încheiat sezonul estival că au şi apărut ofertele pentru vacanţa de iarnă. În ţară sau în străinătate, toate sunt mai ieftine decât anul trecut cu până la 15 procente. Dacă vă grăbiţi cu rezervarea, s-ar putea să prindeţi reduceri şi mai mari.

Pentru un Revelion la plajă, agenţiile de turism recomandă un sejur în Singapore, Indonezia şi Malaezia. 12 zile cu demipensiune, excursii în junglă şi cina de Revelion costă aproximativ 1.800 de euro.

Ceva mai puţin, 1.500 de euro, plătiţi dacă vreţi să ajungeţi de Revelion în Dubai. În aceşti bani sunt incluse transportul, cazarea cu două mese pe zi şi masa de Revelion.

Pentru cei cu buget mai mic, se găsesc oferte mai aproape de casă. Cinci  zile la Praga sau la Roma costă cam 400 de euro de persoană şi vă sunt asigurate toate serviciile, inclusiv masa festivă dintre ani.

Şi mai aproape, pe Valea Prahovei de exemplu, puteţi închiria o vilă cu patru dormitoare contra sumei de 250 de euro pe zi pentru perioada Crăciunului. Pentru Revelion, tariful se dublează.

Pentru cei care încă merg la plajă şi nu se gândesc la cum se vor distra când vin nămeţii, reprezentanţii agenţiilor de turism dau asigurări că preţurile nu vor fi mai mari decât cele de anul trecut.
Mai multe articole despre:
revelion Crăciun oferte agenţii de turism