MENIU

Una dintre persoanele reţinute alături de Gigi Becali va fi cercetată în stare de libertate

Foto: RTV
Avocatul Maxim Mihai: Este pus în continuare sub urmărire penală, însă este cercetat în stare de libertate

Marius Geavela, unul dintre cei reţinuţi, alături de Gigi Becali, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, va fi cercetat în stare de libertate. Potrivit avocatului, probele împotriva clientului său au fost neconcludente, iar instanţa a hotărât să îl elibereze. Gigi Becali rămâne, în continuare, în arest.

Ordonanţa de reţinere pe numele lui Geavela a expirat vineri.

''El este pus în continuare sub urmărire penală, însă este cercetat în stare de libertate, pentru că s-a considerat că nu prezintă pericol public. Probele procurorilor sunt foarte slabe, bazate doar pe declaraţiile părţilor vătămate. Nu au fost interceptate telefoanele inculpaţilor'', a declarat avocatul Maxim Mihai.

Potrivit acestuia, imaginile luate de pe camerele de supraveghere nu permit identificarea persoanelor implicate în acţiune.

''Nu există imagini cu nicio persoană. La toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere se precizează că din cauza luminozităţii slabe nu se poate stabili mare lucru. Probe fizice solide nu există în cazul nici unui inculpat'', a mai spus Maxim Mihai. 

Gigi Becali a fost reţinut joi de poliţie, alături de Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Geavela, sub acuzaţia de lipsire de libertate. Primii cinci au fost arestaţi pentru 29 de zile. 

Mai multe articole despre:
Gigi Becali arestat avocat probe ilegal