MENIU

Un timişorean a făcut afacere din plimbatul câinilor

Foto: wordpress.com

Câteva ore de plimbare pe zi îi aduc unui timişoarean câştiguri frumuşele. Bărbatul şi-a transformat pasiunea pentru animale în afacere. După moda americană, acesta scoate la plimbare câinii celor care sunt prea ocupaţi pentru a-şi răsfăţa animalele de companie.

Indiferent dacă afară este cald sau este vreme rea, câinele dumneavostră întotdeauna are chef de o plimbare. Iar dacă dumneavoastră nu sunteţi pregătit sau nu aveţi timp să faceţi asta personal, exista persoane care fac acest lucru, pe bani.

Johnny este dresor de mai bine de 30 de ani. În timp şi-a transformat pasiunea pentru animale în afacere. A combinat dresajul cu promenada, iar clienţii nu au întârziat să apară.

"Nu au timp, chiar dacă le place, mai bine plăteşte, decât să îşi bată joc de un animal, mai bine îl plimbă, plăteşte pe cineva să scoată animalul la plimbare o oră, două", a povestit Johnny.

"Îi plimbă în fiecare zi, noi nu avem timp suficient să-i plimbăm, şi atunci trebuie cineva care să îi îngrijească, să se ocupe de ei", a precizat Ioan Pop, client.

Costurile unui astfel de serviciu se ridică la 100 de euro pe lună pentru un câine. Contra acestei sume patrupedul se bucură în fiecare zi de o oră de plimbare la aer curat.
Mai multe articole despre:
afacere câine plimbare companie animal dresaj pasiune