MENIU

Un taximetrist a murit după ce a fost bătut de mai mulţi tineri

Un taximetrist a murit după ce a fost implicat într-o altercaţie cu un pieton

Un taximetrist a murit sâmbătă seară la Spitalul Municipal din Capitală, după ce a fost implicat într-o altercaţie cu un pieton. Martorii au spus că bărbatului i s-ar fi făcut rău după ce ar fi fost bătut de câţiva tineri. Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de moartea bărbatului.

Din spusele martorilor se pare că cel care a provocat altercaţia ar fi bărbatul de pe trecerea de pietoni. La scurt timp după incident, taximetristului i s-a făcut rău. \"Un pieton i-a dat cu pumnul în parbriz. Şoferul nostru a deschis portiera să întrebe de ce dă cu pumnul în geam. Acel pieton i-a smuls portiera. De aici a început un întreg scandal\", a declarat preşedintele  ANTR, Remus Nedelcu.

\"Am ajuns la faţa locului şi l-am văzut pe colegul meu foarte afectat. Avea dureri toracice, era bătut pur şi simplu. Bătut de mai multe persoane\", a declarat un martor.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani a fost dus la Spitalul Municipal din Capitală de un coleg. \"Am venit aici (spital -n.r.) şi iniţial mi-au zis că este bine, apoi doctorul m-a anunţat că a făcut stop respirator. Vreau să-i prindă pe bătăuşi să plătească pentru ce mi-au făcut\", a spus soţia taximetristului.

Pietonul care, potrivit martorilor, a pornit scandalul a fost dus la poliţie pentru audieri. \"După efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii vom putea încadra fapta din punct de vedere juridic\", a declarat purtătorul de cuvântal  Poliţiei Capitalei.

Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.