MENIU

Un tânăr din Sibiu fără permis a furat maşina de la locul de muncă

Foto: Realitatea TV
Un tânăr a furat masina de la firma la care lucra, iar pe drum a lovit mai multe autoturisme

Urmărire ca în filme în judeţul Sibiu. Totul a început în Mediaş, când un tânăr, de 24 de ani, a refuzat să oprească maşina furată pe care o conducea la semnul unui agent de poliţie. Pe drum, a lovit mai multe autoturisme, iar la intrarea în oraşul Sibiu a reuşit să spargă un baraj făcut de poliţişti. În cele din urmă a fost prins, iar acum riscă închisoarea, mai ales că este recidivist.

Tânărul, de 24 de ani, furase maşina de la firma de construcţii la care lucra şi s-a gândit să facă o plimbare prin Mediaş. Speriat că nu avea permis şoferul nu a oprit la semnalul unei patrule de poliţiei. Până să fie prins, a avariat patru maşini şi a reuşit să spargă un baraj format de poliţişi, la intrare în Sibiu. După aşa o aventură, tânărul foarte calm spune că nu s-a întâmplat nimic.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. "Din primele cercetări rezultă infracţiunea de furt, pentru că autoturismul a fost furat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentelor", a declarat scms. Remus Rusu, Poliţia Rutieră Sibiu.

Tânărul este recidivist. În toamna anului trecut a ieşit din închisoare după trei ani pe care i-a primit pentru tot pentru furt. A fost eliberat pentru bună purtare în momentul în care mai avea de ispăşit 500 de zile de închisoare.
Mai multe articole despre:
furt închisoare Sibiu maşină serviciu recidivist