MENIU

Un şofer începător a lovit două persoane aflate pe trotuar, pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti

Două persoane mamă şi fiică au fost lovite în plin.
Foto: masini.ro

Un şofer cu permis de doar şase luni a trimis la spital două femei, mamă şi fiică aflate pe trotuar. Şoferul a încercat să se strecoare printre pietonii de pe zebră însă a pierdut controlul, a ajuns pe trotuar, iar maşina s-a oprit abia după 30 de metri... într-un bloc.

Sâmbătă seară, un bolid a lovit în plin două persoane. Maşina a ricoşat  în zidul unui bloc, după ce a încercat să evite mai multe persoane care se aflau pe o trecere de pietoni. Femeia, în vârstă de 41 de ani, şi fiica ei, de 21 de ani, au fost transportate cu două ambulanţe la Spitalul Floreasca. Mai mulţi martori au declarat că una dintre cele două victime era inconştientă. Acum, ele sunt în afara oricărui pericol. 

Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a anunţat că deocamdată nu deţine mai multe informaţii despre victime. Conducătorul autovehiculului marca BMW conducea cu viteză foarte mare şi a pierdut controlul volanului, după ce a încercat să evite mai multe persoane care traversau regulamentar. Din primele cercetări, şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

 

Mai multe articole despre:
accident Bucureşti răniţi