MENIU

Un poliţist de frontieră a încercat să înghită mita primită pentru a muşamaliza un dosar

Foto: colorusblind.com

Un poliţist de frontieră din Călăraşi a fost prins în flagrant în timp ce primea 300 de euro, pe care a încercat să-i înghită. În schimbul banilor, acesta trebuia să muşamalizeze un dosar de conducere fără permis. Ofiţerii DGA au fost nevoiţi să folosească arma pentru a-l imobiliza, au spus surse judiciare.

Flagrantul a avut loc într-o localitate ilfoveană, unde poliţistul reţinut şi un coleg de-al său, cercetat în aceeaşi cauză, au mers să primească banii de la o cunoştinţă a persoanei prins fără permis la volan pe 24 septembrie.

Ofiţerii DGA l-au aşteptat pe poliţistul de frontieră să iasă din locuinţa intermediarului, apoi au încercat să îl reţină. Poliţistul de frontieră a fugit şi a încercat să înghită banii. Un foc de armă a fost tras în plan vertical, iar poliţistul a fost imibilizat.

Colegul său, rămas la maşină, a devenit agitat, astfel că ofiţerii DGA au mai tras un foc de armă în plan vertical. Ca urmare, al doilea poliştist a fost, de asemenea, prins.

Din data de 24 septembrie până pe 30 septembrie, cei doi poliţişti de frontieră ar fi negociat suma în schimbul căreia să muşamalizeze cazul.
Mai multe articole despre:
flagrant mită poliţist Călăraşi frontieră