MENIU

Un muncitor german se răzbună pe clienţii care nu l-au plătit punând bombe

Foto: www.dailygalaxy.com

Un muncitor german în vârstă de 44 de ani, cu foarte multe datorii, s-a predat joi poliţiei după ce a pus mai multe bombe la clienţii care nu l-au plătit.

El s-a predat "după negocieri laborioase", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, care i-a asediat domiciliul timp de peste 24 de ore. El este suspectat că a detonat mai multe bombe de mici dimensiuni, miercuri dimineaţă, la Vierheim (sud-vestul ţării) la în faţa uşii unei familii cu doi copii. Atacul a provocat pagube uşoare. Părinţii au fost răniţi de cioburi care au zburat în urma deflagraţiei, potrivit poliţiei.

O altă explozie, produsă cu puţin timp înainte, a avariat uşa de la intrarea într-o altă casă din apropiere, la Weinheim.

După aceea, bărbatul s-a închis în casa sa, unde a spus că are explozibili. Poliţia, care i-a evacuat pe ceilalţi locuitori din imobil, i-au încercuit domiciliul miercuri dimineaţă.

Potrivit cotidianului Bild, care a discutat telefonic cu muncitorul, a explicat că acesta a vrut să se răzbune pe clienţii care îi datorau bani. "Sunt artist şi sunt dezgustat să nu fiu plătit pentru munca bună pe care o fac", a spus bărbatul citat de ziar. "Tipul din Weinheim îmi datorează 2.000 de euro pentru munca la casa luni. Am instalat sistemul de încălzire prin pardoseală pentru familia W (din Vierheim), dar nu am văzut nici măcar un cent din cei 5.000 de euro pe care mi-i datorează", a declarat el.

"Contul meu este gol. Şi am primit un aviz de evacuare din partea proprietarului meu", a adăugat el, afirmând că are mai multe kilograme de TNT la el în casă.

Poliţia a refuzat să ofere detalii despre motivele atacurilor, spunând că este vorba despre probleme de natură privată.

Mai multe articole despre:
Germania bombă clienţi