MENIU

Un muncitor ce lucra la asfaltarea unui drum din Braşov a murit într-un accident de muncă

Foto: europafm.ro

Un muncitor care efectua lucrări de asfaltare în zona unui sens giratoriu din Braşov a murit după ce a fost lovit de un camion al firmei la care era angajat.

Vasile Stanciu avea 52 de ani şi lucra la firma Vectra, la turnarea asfaltului. În momentul accidentului, muncitorul se afla în spatele camionului plin cu asfalt. Şoferul camionului a pornit fără a avertiza pe nimeni şi l-a călcat pe muncitor.

"Bărbatul se afla în spatele camionului, lucrând la turnat asfalt. Camionul a dat cu spatele şi l-a călcat. Cazul este accident de muncă şi va fi cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IP J Braşov.

Bogdan Roman, directorul coordonator al Inspectoratului Teritorial de Muncă, a declarat că evenimentul se află în cercetare."Am fost informaţi, la ora 15.40, că a avut loc un accident mortal. Inspectorii ITM s-au deplasat la faţa locului, demarând cercetările. Ancheta va stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul", a declarat Bogdan Roman.

Mai multe articole despre:
deces Braşov accident de muncă asfaltare muncitor