MENIU

Un minor de 12 ani, din Mediaş, s-a aruncat de pe un pod de cale ferată

Un copil de 12 ani, din Mediaş, a ajuns joi seară la spital cu fracturi multiple după ce s-a aruncat de pe un pod în timpul reconstituirii unui furt.
Foto: RTV

Un copil de 12 ani, din Mediaş, a ajuns la spital cu fracturi multiple după ce s-a aruncat de pe un pod în timpul reconstituirii unui furt. Incidentul s-a produs sub ochii unui poliţist care încerca să afle unde este bicicleta pe care copilul ar fi furat-o.

Politiştii din Mediaş au fost anuntaţi de furtul unei biciclete. La scurt timp l-au identificat pe autor, un copil de 12 ani. În timp ce se afla pe un pod peste calea ferată, băiatul a escaladat balustrada şi s-a aruncat în gol de la 10 metri înălţime. Copilul era însoţit de un poliţist şi de o soră majoră.

Poliţiştii au spus că nu ei sunt vinovaţi pentru accident. "Se deplasau pentru a indica locul unde era bicicleta, nu era reţinut, nu era în stare de arest. Minorii de 12 ani nu se reţin şi în plus erau însoţiţi de sora lui majoră şi practic răspundea de el", a declarat Mircea Cristia.

Copilul a fost transportat la Spitalul din Mediaş unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, iar apoi a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Sibiu unde a rămas internat. 

Mai multe articole despre:
furt poliţist bicicletă Mediaş minor reconstituire