MENIU

Un microbuz plin cu oameni a izbit o maşină pe un drum naţional din Bistriţa-Năsăud

Foto: RTV

Un microbuz al unei firme de transport în care se aflau 12 persoane, care s-au îmbarcat cu destinaţia Cluj, a lovit un autoturism oprit regulamentar pe DN 17 în dreptul localităţii Şieu Măgheruş din Bistriţa-Năsăud.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, accidentul, în urma căruia două persoane din maşina lovită de microbuz au fost rănite, s-a petrecut în jurul orei 11.00 la ieşirea din satul Şieu Măgheruş.

Potrivit declaraţiilor făcute de pasageri, şoferul microbuzului nu a fost atent la drum şi a căutat ceva pe bord, moment în care a izbit maşina parcată.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, dar sunt în afara oricărui pericol. Microbuzul nu şi-a mai putut continua drumul din cauza avariilor, iar pasagerii au fost nevoiţi să aştepte o altă maşină care i-a dus la destinaţie.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au spus că, din primele informaţii vinovat de accident e şoferul  microbuzului, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă de care s-a izbit. Şoferul microbuzului este cercetat în stare de libertate.

Mai multe articole despre:
accident microbuz poliţie şofer pasageri