MENIU

Un francez, doctor în astronomie, a fost arestat la Dej pentru pedofilie

Foto: britishschoolriyadh.com

Un francez, profesor doctor în astronomie, în vârstă de 49 de ani, a fost prins de poliţiştii din Dej, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu doi minori de 15, respectiv 16 ani, într-o cameră de hotel din municipiul Dej, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit IGPR, cetăţeanul francez Thierry Hubert Marie s-ar fi deplasat de mai multe ori în Dej, în perioada martie 2008-februarie 2009, unde, în schimbul unor sume de bani, bunuri ori alte foloase, a întreţinut acte sexuale cu minori şi a produs şi deţinut materiale cu caracter obscen în vederea răspândirii lor.

Francezul a fost surprins de poliţişti, duminică, 22 februarie.

Instanţa de judecată a emis pe numele cetăţeanului francez mandat de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de "act sexual cu un minor" şi "deţinere de materiale cu caracter obscen, în vederea răspândirii".

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, cu inculpatul în stare de arest preventiv, acesta fiind depus în arestul IPJ Cluj.
Mai multe articole despre:
astronomie pedofilie reţinere francez Dej