MENIU

Un director tehnic de la Direcţia Silvică Bucureşti, surprins la volanul unui Ferrari F 430 de 150.000 de euro

Foto: cancan.ro
Theodor Chiriac: Nu sunt posesorul maşinii Ferrari

Theodor Chiriac, director tehnic al Direcţiei Silvice Bucureşti şi Ilfov, unul dintre cei mai controversaţi directori din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva a fost surprins de către fotografi la volanul unei maşini de aproximativ 6,3 miliarde de lei vechi.

Potrivit ziarului Cancan, Theodor Chiriac a fost urmărit mai mult timp, şi dacă în timpul zilei conduce o maşină Toyota, seara conduce un Ferrari model F 430 în valoare de peste 150.000 de euro.

Apelat telefonic de către Realitatea TV, Theodor Chiriac a negat că ar fi posesorul acelei maşini şi a declarat că maşina îi aparţine unui prieten.

"Maşina nu este a mea, este a unui prieten care stă pe lângă imobilul meu. Nu sunt posesorul ei", a răspuns Theodor Chiriac.

De-a lungul timpului, Theodor a fost acuzat că a contribuit la defrişările care au avut loc în pădurile din Băneasa, Snagov sau Chiajna. Însă niciodată Theodor Chiriac nu a fost tras la răspundere. Potrivit presei, unul dintre motive ar fi acela că ar fi sprijinit de către fostul director al Romsilva, Ioan Aldea şi de deputatul PD-L Tinel Gheorghe.
Mai multe articole despre:
Băneasa pădure Toyota Romsilva Snagov Chiajna