MENIU

Un cuplu cu 18 copii a devenit celebru după ce a fost prezentat într-un reality show

Emisiunea se numeşte "18 şi continuăm să numărăm" pentru că soţii Duggar mai aşteaptă un bebeluş.
Foto: REALITATEA.NET

Au 18 copii şi nu se opresc aici! Un cuplu din Arkansas a devenit celebru în Statele Unite după ce a fost prezentat într-un reality show. Emisiunea se numeşte "18 şi continuăm să numărăm" pentru că soţii Duggar mai aşteaptă un bebeluş. Casa lor s-a transformat într-un platou de filmare, iar camerele le monitorizează toate mişcările.

Mamă eroină, Michelle se mândreşte cu cei 18 copii, 10 băieţi şi 8 fete, dintre care două perechi de gemeni. Toţi au nume care încep cu litera "J" : de la Josh, primul născut, până la bebeluşul Jordyn. Întrebaţi cum se descurcă, soţii Duggar au recunoscut că, spre deosebire de alţii, copii lor nu se ceartă şi nu se bat niciodată şi fiecare are rolul lui în gospodărie.

"Dacă vor haine curate sau farfurii curate din care să mănânce, atunci toţi trebuie să facă partea lor pentru că e de ajuns ca unul să uite să arunce gunoiul şi va suferi toată familia, aşa că e o muncă de echipă", spune Michelle Duggar, mama celor 18 copii.

Soţii Duggar, care vor deveni în curând şi bunici, spun că emisiunea nu îi deranjează. Ba din contră, le-a dat idei.

Realizatorii reality-show-ului le-au făcut şi o surpriză: le-au cumpărat haine de nuntă, ca să-şi reînnoiască jurămintele făcute acum 25 de ani.
Mai multe articole despre:
SUA copii familie reality show emisiune