MENIU

Un consilier local PD-L din Tîrgu-Mureş ocupă o funcţie dublă de conducere

Liviu Todoran a trecut astăzi la cârma Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Mureş.
Liviu Todoran este noul director coordonator regional cu delegaţie, dar ocupă în acelaşi timp şi funcţia de director coordonator adjunct.

Este vorba despre Liviu Todoran, care a trecut marţi la cârma Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Mureş. Todoran este noul director coordonator regional cu delegaţie, dar ocupă în acelaşi timp şi funcţia de director coordonator adjunct. Acesta i-a luat locul Luciei Odeta Puia, care a primit din partea Autorităţii Naţionale de Protecţia Consumatorilor un ordin de încetare a dreptului de semnătură.

Liviu Todoran a fost numit în funcţie, în urma unui concurs desfăşurat la Bucureşti în data de 21 decembrie. Luni seară, au ajuns la sediul instituţiei trei ordonanţe, prin care conducerea Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Mureş a fost înlocuită.

Astfel, consilierul local democrat-liberal a fost încadrat cu contract de management, în funcţia de director coordonator adjunct. Până la întoarcerea directorului regional, Virgil Moldovan, aflat în concediul medical pe perioadă nedeterminată, Liviu Todoran va ocupa şi funcţia acestuia.

Liviu Todoran a absolvit Facultatea de Chimie Alimentară, la Galaţi. A mai fost angajat în 1985, în funcţia de inspector la Protecţia Consumatorilor şi a lucrat foarte mult în domeniul alimentar.