MENIU

Un bucureştean a jefuit o benzinărie cu un pistol brichetă

Foto: okazii.ro

Un tânăr de 19 ani din Bucureşti a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni, după ce a încercat, cu un pistol tip brichetă, să jefuiască o loterie Prono, reuşind, însă, să jefuiască o benzinărie din sectorul 4, informează un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Potrivit comunicatului, bărbatul a intrat înarmat pe 27 iunie cu un pistol într-o agenţie Loto Prono din sectorul 4, unde a ameninţat-o cu pistolul pe gestionara agenţiei şi i-a solicitat banii pe care îi are din încasări. În momentul în care aceasta a acţionat butonul de panică, tânărul s-a speriat şi a părăsit agenţia.

Acelaşi băiat a încercat o zi mai târziu, pe 28 iunie, să jefuiască o benzinărie din sectorul 4. Bărbatul avea faţa acoperită şi era înarmat solicitând celor doi angajaţi să îi dea toţi banii proveniţi din încasări, primind suma de aproximativ 1700 de lei, după care a fugit.
Poliţiştii au recuperat 80% din prejudiciu, totodată fiind identificată şi ridicată arma folosită, respectiv un pistol tip brichetă şi o parte din obiectele de îmbrăcăminte folosite la comiterea infracţiunilor.

Cercetările sunt continuate cu cel în cauză în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă, se mai arată în comunicatul Poliţiei.
Mai multe articole despre:
poliţie jaf benzinărie bricheta