MENIU

Un Boeing a aterizat de urgenţă în SUA, din cauza unei găuri în fuselaj

Foto: www.spyflight.co.uk

Un Boeing 737 al companiei Southwest Airlines a aterizat de urgenţă luni în apropiere de Charlestown, din Virgina de Vest, după ce pasagerii au anunţat că există o gaură în fuselaj.

Gaura, de mărimea unei mingi de fotbal, a apărut în timpul unui zbor între Nashville (Tennessee) şi Baltimore (Maryland) şi a provocat depresurizarea cabinei, obligându-l pe pilot să aterizeze forţat.

"Cei 126 de pasageri şi cinci membri ai echipajului au aterizat în siguranţă", se arată într-un comunicat al companiei. "Cabina aparatului a fost depresurizată timp de circa 30 de minute în timpul zborului, ceea ce a activat măştile de oxigen" în întreaga cabină.

"Potrivit informaţiilor iniţiale ale membrilor echipajului, depresurizarea pare să fi fost legată de o mică gaură aflată în mijlocul cabinei", adaugă comunicatul.

Compania aeriană a precizat că va inspecta toate aparatele sale Boeing 737-300. În martie 2008, societatea a reţinut la sol timp de o săptămână 44 dintre aparatele sale, după ce a primit o amendă record pentru că nu a făcut controalele necesare privind fuselajul.
Mai multe articole despre:
Statele Unite Boeing 737