MENIU

Un bilet la ceremonia de la Staples Center se vinde pe eBay cu 15.000 de dolari

Foto: RTV

Dacă unii fani nu ştiu cum să ajungă la ceremonia de adio organizată în cinstea lui Michael Jackson, alţii fac speculă cu biletele primite gratuit. Pe eBay, un bilet la evenimentul care a fost programat marţi seara, la Staples Center din Los Angeles, ajunge şi la 15.000 de dolari.

Peste 8.700 de fani au primit deja biletele pentru ceremonia din Los Angeles. Alţi peste 8.000 aşteaptă să vadă dacă vor avea acelaşi noroc.

La ceremoniile de marţi vor fi 17.000 de persoane care au fost selectate de un program. Vor mai fi 9.000 de invitaţi ai familiei.

Aproape două milioane de oameni s-au înregistrat pe liste, în speranţa că-i vor putea aduce un omagiu lui Michael Jackson. Sunt unii, însă, pentru care ceremonia de adio este o afacere. Au primit bilet gratuit şi speră să obţină câteva mii de euro pe el.

Deşi familia Jackson a anunţat că aceasta va fi singura ceremonie publică, fanii nu ştiu încă dacă se vor putea reculege la sicriul regelui muzicii pop. Nimeni n-a spus dacă trupul lui Michael va fi adus la Staples Center şi nici când şi unde va avea loc înmormântarea.

Misterul persistă şi asupra cauzelor morţii megastarului. 30 de medici, asistenţi şi farmacişti urmează să fie audiaţi, scrie Times, pentru că i-ar fi prescris lui Michael medicamente extrem de puternice.

News of the World susţine că familia Jackson ar fi cerut şi o a treia autopsie, pentru că tatăl cântăreţului e convins că acesta a fost otrăvit. De aceea, Joe Jackson a fost de acord ca Michael să fie îngropat fără creier, pentru a permite legiştilor să facă teste suplimentare.