MENIU

Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost reţinut de poliţişti în timp ce tâlhărea un magazin din Suceava

Foto: radioomega.ro

Cinci echipaje de poliţie au intervenit în municipiul Suceava, pentru a-l imobiliza pe un bărbat care a intrat într-un magazin cu faţa acoperită şi a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţîru, a informat că o persoană cu faţa acoperită cu un fes tip cagulă a intrat într-un magazin de pe strada Zorilor din municipiul Suceava şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-a cerut gestionarei să-i dea banii din încasări.

Pentru că vânzătoarea a refuzat să îi dea banii din casă şi a încercat să riposteze, Ciprian Cătălin Trofin, în vârstă de 24 de ani, a rănit-o cu cuţitul la mâna dreaptă după care a forţat-o să intre într-o anexă a magazinului şi a continuat să o lovească. Vânzătoarea a reuşit în cele din urmă să se închidă în baie şi a început să strige după ajutor.

Cinci echipaje de poliţie au ajuns în scurt timp la faţa locului, au încercuit zona şi au fost nevoiţi să forţeze uşa magazinului încuiată prin interior, reuşind să îl imobilizeze pe suspect.

Vânzătoarea în vârstă de 26 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Suceava unde i s-a stabilit diagonsticul "politraumatism prin agresiune, plagă tăiată la degetele patru şi cinci de la mâna dreaptă, traumatism cranio cerebral şi contuzie genunchi stâng".

Ciprian Cătălin Trofin a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore urmând să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.