MENIU

Un bărbat din Anglia şi-a filmat prietenul motociclist în timp ce a fost decapitat într-un accident. ATENŢIE IMAGINI ŞOCANTE

FOTO: dailymail.co.uk
Fred Bowden a surprins momentul în care prietenul său motociclist a fost decapitat într-un accident.

Fred Bowden şi-a filmat prietenul, Andrew Prowse, în timp ce amândoi goneau, pe motociclete, cu peste 200 de km/oră. Din nefericire, Andrew Prowse a agăţat un automobil de pe aceeaşi bandă, în timpul unei depăşiri, şi a fost proiectat sub roţile unei rulote care venea din sens opus, fiind decapitat instantaneu.

Fred Bowden a filmat cursa celor doi pe o distanţă de 40 de kilometri. Prietenul său, Andrew Prowse, conducea o motocicletă Kawasaki ZX10R, şi după ce a încălcat de nenumărate ori viteza legală şi o serie de alte reguli de circulaţie, acesta a ajuns sub roţile unei rulote care circula regulamentar.

În urma accidentului, Andrew Prose a fost decapitat şi a pierdut ambele picioare. Resturi din motocicleta sa l-au lovit pe Fred Bowden, acesta având şi el un accident uşor.

Imaginile au fost făcute publice de către poliţie pentru a servi ca un avertisment pentru cei care îşi pun viaţa în pericol şi pe cea a celorlalţi participanţi la trafic. 

Fred Bowden, tatăl a patru copii, a fost judecat pentru conducere periculoasă şi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, 160 de lire sterline amendă, fiindu-i interzis să se mai conducă timp de doi ani. 

Mai multe articole despre:
accident motocicletă condamnare decapitat