MENIU

Un bărbat a fost filmat când urina într-una dintre fântânile arteziene de la Piaţa Unirii. VEZI VIDEO

FOTO: Gheorghe, Bucureşti
FOTO: Gheorghe, Bucureşti

În centrul Capitalei, sub privirile trecătorilor, un bărbat a fost surprins făcându-şi nevoile într-una dintre fântânile arteziene de la Piaţa Unirii.

Un telespectator aflat într-un autovehicul a filmat incidentul şi ne-a trimis imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net.

Bărbatul se uşura în văzul tuturor într-una din fântânile de pe marginea şoselei, ne-a scris telespectatorul. 

În urmă cu doar două luni, o femeie a confundat o fântână arteziană din centrul Capitalei cu propria cadă. Fără nicio jenă faţă de trecătorii de pe stradă, femeia s-a dezbrăcat, a intrat în bazin şi a început să se spele.

Femeia s-a spălat şi s-a plimbat prin apa rece, sub ochii trecătorilor. După câteva minute, a ieşit din bazin, s-a îmbrăcat cu hainele lăsate înainte pe marginea trotuarului şi a plecat.

 

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=831287&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=831287

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=753081&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=753081
Mai multe articole despre:
Bucureşti bazin urină piaţa unirii