MENIU

Un accident rutier din Craiova s-a terminat cu o bătaie între patru arbitri şi un poliţist

Foto: RTV

Scandal, miercuri seară, în Craiova! Totul a pornit de la un accident de maşină în care au fost implicaţi patru arbitri, pe de o parte, şi un poliţist de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate. În urma scandalului, omul legii s-a ales cu nasul rupt.

Accidentul de circulaţie s-a petrecut, miercuri seară, la intrarea în Craiova şi au fost implicate două maşini. Ambii şoferi au tras pe drepta şi de aici s-a declanşat scandalul care s-a lăsat cu ameninţări şi chiar pumni. Cei doi conducători auto implicaţi în coliziune au variante diferite. Poliţistul de la Crimă organizată ce conducea o Dacie le-a spus colegilor de la Circulaţie că a ieşit din parcarea unui supermarket şi că autoturismul în care se aflau arbitrii i-a tăiat calea.

Arbitrul care se afla la volanul maşinii Cielo susţine că vinovat este poliţistul.

"Ne-a tăiat calea cu maşina eu l-am claxonat. După aceea când am vrut să-l depăşesc a venit spre mine. M-a lovit cu maşina intenţionat", a declarat arbitrul Marius Firulescu.

Cei doi şoferi au tras pe dreapta şi de aici a pornit scandalul. Arbitrii au fost cei care au sunat la 112 iar poliţiştii de la Circulaţie au venit imediat. În acest timp, atât poliţistul cât şi doi dintre arbitri s-au luat la harţă. În urma scandalului, omul legii a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală. Arbitrii spun însă că ei au fost cei agresaţi.

Pentru a stabili cine e vinovat, poliţia a declanşat o anchetă. În urma verificărilor s-a stabilit că niciunul dintre cei doi şoferi nu au consumat bături alcoolice.

Mai multe articole despre:
accident spital bătaie poliţist maşină arbitri