MENIU

Umilinţă pentru Real, 2-6 cu Barca chiar pe Bernabeu!

Foto: bleacherreport.com

Barcelona este gata de sărbătoare! A făcut un pas important spre un nou titlu de campioană chiar pe terenul marei rivale Real Madrid, unde a câştigat cu un incredibil 6-2! Catalanii au astfel un avans de şapte puncte, cu patru meciuri rămase de disputat.

Real Madrid a început meciul mai bine şi a fost echipa care a reuşit deschiderea scorului. După 14 minute de joc, Sergio Ramos a centrat ideal de pe partea dreapta, iar Higuain a declanşat fiesta în tribunele ocupate de 80.000 de spectatori, graţie unei lovituri de cap.

Fanii lui Real Madrid au fost reduşi la tăcere extrem de rapid, în doar trei minute. Geniul lui Lionel Messi a oferit o pasă magică spre Thierry Henry, iar atacantul francez nu l-a iertat pe Casillas.

Peste alte trei minute, Barcelona a preluat conducerea pe Santiago Bernabeu, după un gol reuşit cu capul de Carles Puyol. Madrilenii au renunţat la orice măsură de precauţie, iar catalanii s-au desprins în minutul 35. Diarra a greşit o minge la 40 de metri de poarta lui Casillas, Iniesta a stat perfect la pândă şi a recuperat, după care Lionel Messi a facut 3-1 printr-un şut la colţul lung.

Partea secundă a debutat cu un nou gol al madrilenilor, în minutul 55, reuşit de Sergio Ramos, însă Barca şi-a majorat rapid avantajul prin Thierry Henry, din pasa lui Xavi.

Xavi şi-a adus contribuţia şi la golul cu numărul cinci marcat de Lionel Messi în minutul 72. Gerard Pique a închis tabela, în minutul 82.