MENIU

Ultimul album Depeche Mode disponibil pe internet înainte de lansarea oficială

Foto: www.ronnierocket.com

Cel mai nou album al formaţiei britanice Depeche Mode, "Sounds of the Universe", poate fi ascultat, înaintea lansării oficiale din data de 20 aprilie, pe site-ul NME.com, ca o parte a campaniei de promovare a materialului discografic.

Acest lucru este posibil după ce casa de discuri EMI a încheiat un contract, în exclusivitate, cu NME, pentru ca vizitatorii site-ului să poată asculta cele 13 melodii din noul album, cu câteva zile înaintea lansării.

În timp ce ascultă piese ca "In Chains", "Peace" şi "Spacewalker", fanii Depeche Mode pot vizualiza imagini de promovare a noului material.

"Sounds Of The Universe", al 12-lea album de studio al trupei, a fost înregistrat în studiourile din New York şi Santa Barbara şi conţine piese compuse de doi dintre cei trei membri ai trupei, Martin Gore şi Dave Gahan.

Tot pentru a promova noul album, a fost organizat şi turneul "Tour of the Universe 2009", care include şi România şi va ajunge la Bucureşti pe 16 mai, la ora 20.00, în Parcul Izvor. Depeche Mode a mai cântat în România pe 23 iunie 2006, când peste 40.000 de oameni au asistat la evenimentul găzduit de fostul stadion "Lia Manoliu".

Depeche Mode, considerată una dintre cele mai importante trupe din istoria muzicii, a vândut, în aproape 30 de ani de carieră, peste 75 de milioane albume în toată lumea. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Enjoy the Silence", "Policy of Truth", "Personal Jesus", "People Are People", "Strangelove", "Master and Servant", "Everything counts" şi "It's No Good".
Mai multe articole despre:
concert internet Depeche Mode album