MENIU

Ultimele repetiţii ale lui Michael Jackson ar putea fi folosite pentru două albume live

Foto: gossipcheck.com

Cele 100 de ore de repetiţii ale lui Michael Jackson pentru concertele de pe arena O2 din Londra au fost filmate de către compania producătoare AEG Live şi ar putea sta la baza primelor două albume live ale artistului, potrivit presei americane.

În materialul filmat ar fi inclusă şi ultima repetiţie a vedetei americane, eveniment care a avut loc, miercuri, la Staples Center, în noaptea dinaintea decesului cântăreţului.

Deoarece până în prezent nu au fost lansate albume live ale lui Michael Jackson, aceste ore de filmare ar putea să genereze încasări uriaşe companiei producătoare.

Vedeta muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea încă din copilărie şi a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul său exuberant, a murit joi, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac.

Decesul a fost constatat într-un spital din Los Angeles unde fusese transportat de urgenţă, vestea provocând o undă de şoc pe măsura celebrităţii planetare a celui supranumit "regele popului", care a concertat inclusiv în România.

Mai multe articole despre:
deces Michael Jackson repetiţii