MENIU

Udrea speră ca România să fie printre ţările cu cea mai mare prezenţă la alegerile europarlamentare

FOTO: NewsIn
Udrea: Sperăm să fie câţi mai mulţi români la vot, atât în Franţa cât şi în România

Ministrul Turismnului, Elena Udrea, a votat la Ambasada României din Paris şi a declarat, la ieşirea de la vot, că speră ca România să fie printre ţările cu cea mai mare prezenţă la urne la alegerile europarlamentare.

"Sperăm să fie câţi mai mulţi români la vot, atât în Franţa cât şi în România. Astfel vom arata interesul şi implicarea noastră pentru Uniunea Europeană. Românii trebuie să iasă la vot, să fim printre ţările cu cea mai mare prezenţă la urne pentru europarlamentare", a declarat Elena Udrea după exercitarea votului.

Ministrul turismului, declara în data de 12 aprilie, la Realitatea TV, că o va vota pe Elena Băsescu la alegerile europarlamentare şi a admis că fiica preşedintelui va prelua o parte din electoratul PDL. "Eu o voi vota pe Elena Băsescu" a anunţat ministrul democrat-liberal, argumentând că acordă votul său în mod indirect tot PDL, din moment ce fiica preşedintelui se va întoarce în partid după alegeri. 

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a lansat, vineri, la Paris, campania de promovare a României ca destinaţie turistică pe plan internaţional, în prezenţa lui Ilie Năstase şi Nadiei Comăneci, precum şi a reprezentanţilor Primăriei Paris şi ai Federaţiei Franceze de Tenis.

 

Mai multe articole despre:
alegeri Paris Elena Udrea europarlamentare